Un viatge en el temps a la Mallorca tradicional

A 1 km de l'antic poble de Calvià, situat en una vall formada per les serres de Tramuntana i na Burgesa, es troba la finca de Son Malero.
Son Malero es troba magníficament situat en un entorn rural, té magnífiques vistes de muntanyes, boscs i camps de cultiu d'ametlers i garrovers.
A tot això cal afegir-hi que és a 25 minuts de l'aeroport de Mallorca, a 20 minuts de Palma, la capital de l’illa, i a 10 minuts de la costa, on trobarà platges i cales estupendes.

La casa té molt caràcter i una notable antiguitat, que es remunta més enllà de 1430, quan ja estava documentada la seva existència.
Son Malero ha estat rehabilitat, respectant i recuperant tots els elements arquitectònics antics.
D'altra banda, està dotada de les comoditats actuals: bany a totes les habitacions, aire condicionat, calefacció, saló amb TV i xemeneia, celler, piscina, solàrium i un petit gimnàs.
Té la capacitat total d'allotjament per a 12 persones, distribuïdes en quatre habitacions dobles, un estudi amb cuina i un apartament completíssim.

La bellesa natural de Son Malero és perfecta per a aficionats als passejos campestres, la fotografia, la pintura, o simplement per a descansar.
Per als més actius, Son Malero els ofereix mountain bikes per a excursions. També hi ha lloguer de cavalls i camps de golf molt propers.